april 28, 2024

No more lies

No-more-lies.be

Onderschat ze niet; Ronde mozaiek tegels

Ronde mozaiek tegels zijn misschien niet de eerste soort tegels waar u aan denkt bij mozaiek. Vierkante mozaiek tegels worden gezien als de standaard en hier wordt niet zo snel van afgeweken, super zonde! Ronde mozaiek tegels zijn volgens ons namelijk een echte topper op het gebied van mozaiek. Wilt u weten waarom? Lees dan snel verder!

Creëer een zachte, warme en natuurlijke uitstraling van uw ruimte met mozaiek rond tegels van Tegelmegashop. Ze zijn ideaal te combineren met strakke wandtegels en vloertegels, waardoor u van uw ruimte weer een echte eyecatcher maakt! Bekijk ons volledige aanbod Mozaiek tegels bij Tegelmegashop.be. is dé beste keuze. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Mozaiek coins – munten; Natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Met mozaiek coins, oftewel mozaiek rond, geeft u uw badkamer of toilet een speels en zacht effect. Door de ronde vorm, gecombineerd met een andere soort wand- of vloertegel creëert u een echte warme en strakke uitstraling. Er zijn legio mogelijkheden voor het combineren van deze prachtige mozaiek tegels. Voor inspiratie of deskundig advies, kunt u altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Bij Tegelmegashop.be bent u verzekerd van topkwaliteit tegels voor een vaste, lage prijs!

Mozaiek tegels rond voor het toilet

Ook graag een prachtig en sfeervol toilet creëren door een perfecte mix van mozaiek en keramische tegels? Dan zijn de mozaiek rond zeker iets voor u. Deze mozaiek tegels zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en varianten en zijn ideaal in het combineren andere tinten en materiaal tegels. De verschillende afmetingen rondingen (munten) van mozaiek tegels creëren een speels effect. U krijgt hiermee een bijzondere wc tegel die uw toilet een prachtige uitstraling meegeeft. De kleuren en de munten vullen elkaar aan, de kleur bepaalt vooral de sfeer en de munten geven uw toilet een levendig effect. Bekijk daarnaast ook eens onze erg populaire riverstone pebbles mozaiek tegels, die ook uitermate geschikt zijn voor ruimtes als uw toilet of badkamer.